Skip to main content

Joyce Goverde

Billboards Boulevard, Zandvoorts Museum
Fotograaf

Portretserie - Zandvoortse Helden
Tijdens Zandvoort Art presenteert Joyce Goverde - fotograaf uit Zandvoort - haar nieuwste fotoserie 'Zandvoortse Helden'. Joyce heeft unieke en heldhaftige verhalen over de KNRM in Zandvoort gevangen in een eigentijdse fotoserie van 27 intieme portretten.

De fotoserie vormt een eerbetoon aan de toegewijde mannen en vrouwen in Zandvoort die zich dagelijks vrijwillig inzetten om levens te redden op de Noordzee en belicht de meeslepende verhalen van onze Zandvoortse helden én de mensen om hen heen. Elk portret vertelt een verhaal van moed, opoffering en verbondenheid met de zee.

De portretserie 'Zandvoortse Helden' wordt tijdens Zandvoort Art tentoongesteld als buiten expositie aan de boulevard van Zandvoort. Ook is de portretserie te bewonderen in het Zandvoorts Museum, als onderdeel van de tentoonstelling 'Redders op Zee': de lokale bijdrage aan het jubileumjaar 200 jaar KRNM.

Joyce Goverde
Ik ben freelance fotograaf en richt me op creatieve storytelling. Het liefst breng ik verhalen met een maatschappelijke meerwaarde in beeld. Mijn werk richt zich vaak op de samenleving en de verhalen die daar leven; zowel lokaal, nationaal als internationaal. 



Voor meer info over mijn werk, mijn fotoserie Zandvoortse Helden of de tentoonstelling Redders op Zee: www.joycegoverde.com


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zandvoort Art 2024, 11, 12 en 13 oktober 2024