Skip to main content

Senne Ebbing

St. Agathakerk
Fotograaf

Op mijn 18de begon ik aan mijn eerste avontuurlijke ontdekkingsreis rond de wereld, gedreven door een verlangen naar het onbekende en onverwachte. De verhalen van mijn vader, die als jonge avonturier solo de wereld verkende met zijn rugzak en camera, hebben mijn reislust aangewakkerd. Hij bezocht allerlei onbekende en verre landen waarvan ik als kind nog nooit had gehoord, en daardoor voelde mijn eigen directe omgeving al snel klein.

Mijn reizen hebben me naar vele fascinerende plekken gebracht, onder andere van Kirgizië tot China, Nepal en Jordanië, waar ik foto's maakte die de schoonheid en diversiteit van onze planeet vastleggen. Ik ben altijd op zoek naar landschappen en mensen die mij in betovering brengen of inspireren. Mijn werk kenmerkt zich door dromerige landschappen en uit het oog springende kleuren, waarbij de mens en zijn natuurlijke omgeving centraal staan.

Laat je meenemen rond de wereld door mijn lens en ervaar de plekken die mij hebben geïnspireerd. Elke foto vertelt een verhaal, een ontmoeting, een moment van verbinding tussen mens en natuur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Instagram: Senne.Ebbing

Zandvoort Art 2024, 11, 12 en 13 oktober 2024